Smögens Hafvsbad – hav, klippor och horisont 

Det finns inget som slår utsikten från Smögens Hafvsbad. Tänk dig en solnedgång med sand och klippor under fötterna, bara några minuter från restaurang eller spa. Allt finns där för dig färdigt och serverat på Smögens Hafvsbad. Du behöver bara ta för dig!

Snabbfakta om Smögens Hafvsbad

Namn Smögens Hafvsbad
SpecialitetHavsnära med bedårande utsikt
MatHavets läckerheter
InriktningUpplevelser, spapaket, konferenser, bröllop, fest
MiljöSkärgårdsmiljö

Smögens Hafvsbad – västkustens pärla

Här kommer du till ett hotell som ligger mitt framför havet. Västkustens pärla är det många som kallar Smögen. Och det är inte för inte. De magnifika solnedgångarna och havets sälta, tillsammans med en vind som ibland tar andan ur en medan det vid andra tillfällen ligger kav lugnt. 

Här kan du njuta av aktiviteter på havet eller på golfbanan i närliggande område. Lägga några timmar på hotell Smögen Hafvsbad med deras spa som erbjuder rogivande och livgivande behandlingar eller traska ner i morgonrocken för ett dopp i det blå. 

Smögens Hafvsbad – längst ut på en ö

För att hitta till ett av västkustens finaste hotell är det bara att slå in adressen Smögens Hafvsbad Hotellgatan Smögen på din GPS, men ska du skicka något med posten är det bättre att lägga till både gatunummer och postnummer. Smögens Hafvsbad, Hotellgatan 26, 456 51 Smögen blir det då.

Tänk att det går an att ha öppet året runt på ett spahotell vid vägs ände ute på en ö. Det är inte så många bosatta här men det kommer människor från när och fjärran för att få tillbringa några dagar och nätter här på denna gudomliga ö. Passa på när du hittar erbjudande som liknar detta: Smögens Hafvsbad 2 för 1. Då är det bara att slå till. Utan att tveka.

Smögens Hafvsbad – spa och salta bad 

Smögen Hafvsbad i Smögen ståtar med ett gudomligt spa där du kan lägga dig i relaxavdelningen och filura en stund. Du har ju inte bråttom nu när du är här. Vid lugnt väder kan du sitta i poolen eller på däck och blicka ut över klipporna och havet. 

Men tro för all del inte att det stannar där. Nej, blir du sugen på ett dopp i havet när du ligger i poolen kastar du bara på dig badrocken och på några minuter är du där. I böljan den blå. Det här är rekreation på högsta nivå. Den går inte av för hackor.  

Smögens Hafvsbad – mat för alla tillfällen 

På hotellet kan du bo som en kung och äta lika gott som om du befann dig i ett kungligt sällskap. Du kommer aldrig att vakna och vara orolig för att du inte har en chans att få mat. Se bara vilken service det är hela dagarna:

  • Frukost
  • Lunch
  • Kvällsmeny
  • Julmiddag
  • À la carte
  • Hafvsbadets bistro
  • Terassmeny

Smögens Hafvsbad – meny med delikatesser

Här kan du boka ett paket med boende och mat som utan jämförelse blir några av de mest delikata maträtterna du någonsin ätit. Ta del av detta lilla smakprov på vad du kan förvänta dig att finna på deras meny:

  • Tartar på pilgrimsmussla – en lite lätt flamberad pilgrimsmussla tillsammans med räkor, rödlök, gräslök, limejuice, tomattärningar samt korianderoljeemulsion. Toppad med fröknäcke och små, små koriander. Så mumsigt!
  • Stekt torskrygg – serveras med potatiskaka, pil-pilsås, små picklade morötter och ärtpuré, godare än godast!
  • Fläderblomsterrin – serveras tillsammans med granulerad mörk choklad och torkade svarta vinbär med karamelliserad honungssås.

En måltid utöver det vanliga. Detta är bara ett av alla exempel på alla middagar du kan njuta av medan du insuper Smögen som ligger i det vackra Bohuslän. Söker du på Smögens Hafvsbad bilder så får du garanterat upp bilder på både omgivningar och maten  som finns här. Rakt från havet, via ett otroligt bra kök, till din tallrik. Ät och njut!

Smögens Hafvsbad – långt borta men ändå så nära

Hotel Smögen Hafvsbad ligger som sagt var långt bort, ute på en ö. Men även om vägarna är små och ibland lite slingriga för att ta sig hit ut är det verkligen mödan värt. På sommarhalvåret är det så mycket folk att det är svårt att komma fram på gator och torg. Det är stor skillnad mot vintrarna. Då kan du ha en chans att få vara alldeles själv på gatorna och nere vid havet.

Det är en otroligt vacker syn som möter dig här. Du är ensam med dig själv och naturens krafter. Ändå finns det andra i närheten. Den kända smögenbryggan med caféer och små butiker når du på bara några minuter.

Latest articles

Related articles

spot_img